Wie zijn wij ?

Filefixing.nl is een handelsnaam van Breuklijn Groep bv. Deze organisatie met 150 jaar geschiedenis en een jarenlange ervaring in de Grafische Industrie staat garant voor een hoge kwaliteit, professionals die hun vak verstaan en een hoge servicegraad.

Met de webshop bereiken we een zeer breed publiek. Van consumenten, ZZP?ers, MKB organisaties, multinationals en overheden die problemen hebben om hun bestanden drukklaar aan te leveren bij een drukkerij. Door onze eenvoudige bediening van de webshop, onze zeer concurrerende prijzen en een hoge servicegraad geven u de mogelijkheid om snel de juiste bestanden aan te leveren. Zo bespaard u hoge kosten, die drukkerijen vragen om de bestanden drukklaar te maken.

De vele online drukkerijen die op dit moment de markt veroveren, stellen specifieke eisen aan uw bestanden. Professionele opmaakprogramma?s zoals Indesign, Illustrator, Fotoshop en Quark kunnen hier mee overweg. Programma?s zoals Word, Exel, Powerpoint, Publisch, en Corel zijn niet in staat om professionele drukbestanden te genereren, deze hebben een tussenstap nodig. Wij verzorgen dit snel tegen lage kosten.

Ons online bestelsysteem is de basis, maar werkt u liever met een specialist bij u in de buurt dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Bel ons of stuur een mail naar info@breuklijn.nl