De mensen achter Breuklijn Groep

Het team achter Breuklijn heeft al tientallen jaren ervaring in de Grafisch industrie en dienstverlening. Van lithografie naar traditioneel offset druk, zeefdruk, rotatie of digitale druk, het realiseren van uitingen is bij ons in goede handen. Kwaliteit, service en snelheid zijn de elementen waar wij voor staan en dit tegen een markt conforme prijs. Wij adviseren, begeleiden en realiseren het totale drukwerk pakket

Wij stellen onze grafische kennis beschikbaar

Van kunstkaart tot gepersonaliseerde nieuwsbrief. Van razendsnelle mailing tot een kleurrijke catalogus. Maar natuurlijk ook studiemateriaal, proefschriften en rapporten, met digitaal printen combineert u de voordelen van drukwerk en internet.

Naast de vele mogelijkheden van digitale print en offset druk verzorgt Breuklijn ook de afwerking en de logistiek. Uw rapporten, abonnementen of nieuwsbrieven direct gepersonaliseerd en verzendklaar? De keuze is aan u. Het personaliseren, adresseren, sealen en verzendklaar maken is bij Breuklijn in vertrouwde handen.

Naast het bewerken en vervaardigen van grafische producten zijn wij ook in staat u behulpzaam te zijn met het ontwerpen daarvan. Hiertoe hebben wij een aantal creatieve ontwerpers, die ons ter dienst zijn. Ook bij het produceren van multimedia presentaties houden we de lijnen zo kort mogelijk; planning en realisatie gebeurt in nauw overleg met u of uw contactpersoon.